EmailTwitterFacebookLinkedIn

Menu

Doktersassistent (2143)

Wij zijn voor de locatie Feijenoord op zoek naar een doktersassistent voor 24 uur per week.

Werken bij het Centrum voor Jeugd en Gezin:
Bij het Centrum voor Jeugd en Gezin CJG Feijenoord zijn we op zoek naar een enthousiaste doktersassistent die ook regelmatig zal assisteren op het consultatiebureau.

Vacaturekenmerken

Wat ga je doen?

Je gaat werken in een zeer uitdagend en dynamisch speelveld voor persoonlijke en professionele groei. Waar veel wordt gevraagd van je talent voor het bouwen aan vertrouwensrelaties met allerlei soorten mensen. Je verzorgt de planning van spreekuren en periodieke gezondheidsonderzoeken (consulten) en bent verantwoordelijk voor het uitnodigen en ontvangen van ouders, verzorgers, kinderen en jongeren. Je assisteert, maar voert ook zelf gezondheidsonderzoeken uit zoals het controleren van ogen en oren. Daarnaast let je op de fijne motoriek en geef je de vaccinaties uit het Rijksvaccinatieprogramma. Op het moment dat je risico’s signaleert voor de gezondheid en ontwikkeling van kinderen, meld je dit bij de jeugdarts of jeugdverpleegkundige. Hebben ouders vragen over bijvoorbeeld voeding, dan geef je voorlichting. Ook administratief werk is een onderdeel van je functie. 

Jouw toegevoegde waarde

Als doktersassistent ben je net als alle andere disciplines binnen het CJG flexibel en in staat om ook in voorkomende gevallen werkzaamheden van anderen over te nemen. Denk aan het assisteren op het consultatiebureau bij de doelgroep 0 tot 4 jarigen, maar ook af en toe het uitvoeren van baliewerkzaamheden.

Jouw profiel

 • Je hebt een aantal jaar ervaring als doktersassistent in een vergelijkbare werkomgeving.
 • Je hebt een integere en professionele houding en kunt heel secuur werken.
 • Je bent goed in staat om jaarplanningen te maken, je bent gedurende het jaar verantwoordelijk voor de controle over de planning.
 • Je kunt snel werken met digitale systemen, kinddossiers, planningssystemen enz.
 • Je beschikt over goede mondelinge vaardigheden, je bent accuraat, stressbestendig, zelfstandig,  en flexibel.
 • Je bent in staat om efficiënt en effectief binnen een team samen te werken.
 • Je communiceert op een open en stimulerende wijze om tot een langdurige vertrouwensrelatie met gezinnen te komen. Je kunt je boodschap helder overbrengen, draagvlak creëren voor je adviezen en ouders, verzorgers en kinderen motiveren.
 • Je draagt bij aan de verdere ontwikkeling van CJG Rijnmond en je werkveld.
 • Je hebt een afgeronde mbo-opleiding tot doktersassistent en kunt een geldige Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG) overleggen.

Ons aanbod

 • Een inspirerende en veelzijdige baan in het hart van de preventieve jeugdgezondheidzorg.
 • Een betekenisvolle bijdrage aan de gezondheid, de veiligheid en gelijke kansen voor elk kind en de zelfredzaamheid van hun ouders of opvoeders in de opvoeding van hun kinderen.
 • Bijdragen aan de verdere ontwikkeling van CJG Rijnmond en samen met je collega’s en een netwerk van professionals de preventieve zorg op een hoger plan krijgen. Bijvoorbeeld door deelname aan werkgroepen.
 • Veel vrijheid en ruimte voor eigen initiatief in een uitdagende werkomgeving en een breed werkveld.
 • Nieuwe inzichten en werkervaring, de mogelijkheid je kennis te delen en je netwerk uit te bouwen.
 • Coaching en de uitdaging jezelf en anderen te blijven ontwikkelen: vakinhoudelijk en persoonlijk.
 • De cao CJG Rijnmond kent onder andere een vaste eindejaarsuitkering en uitstekende parttime werkmogelijkheden. Je ontvangt een reiskostenvergoeding. Deze functie is ingeschaald in schaal D van de cao CJG Rijnmond.

Jouw reactie

Ben jij onze nieuwe doktersassistent? Jouw motivatie en cv zien wij graag voor 25 augustus tegemoet (een videoboodschap is nog leuker!). Voor meer informatie kun je contact opnemen met Esther Spans (CJG manager) 06-52749930 in week 32 en met Liesbeth van Wolfswinkel (Teamleider) 06-13122856 in week 33/34. Reageren kan via onderstaande link “solliciteer” op deze vacature.

 

Deze vacature is gelijk intern en extern uitgezet, interne kandidaten hebben bij gelijke geschiktheid voorrang in de procedure.

Solliciteer
Je kunt solliciteren via de actieknop "Solliciteren". Vervolgens vul je het aanmeldformulier in.